Morgontrött..

image
Förvisso är jag väl vaken lite för länge och lyssnar på min ljudbok men jag trodde ändå att jag med tiden skulle bli mer morgonpigg. Får ändra vanor, gå och lägga mig tidigare och bestämma en maxtid hur länge jag får lyssna. Morgnarna är ju så vackra så det är lite ”waste” att sova bort dem.
I dag blev det inget solat heller, bar galet varmt. Får anstränga mig i morgon och sola i alla fall en timma. Annars kommer mina stackars ben aldrig bli bruna och det vore ju trist.

image
Man vill ju ha alla de där enkla sommarklänningarna som nu bara hänger i garderoben. Kan ju inte gå omkring i dem med två ”hang ups” – vita ben och mina överarmar. Har fått tips om något billigt redskap man ska ha kring typ en rund pelare och dra fram och tillbaka för att träna armarna. Får väl testa det så kanske man har en/ett ”hang up” mindre:) Alla har vi våra komplex på ett eller annat sätt, kanske inte alla men de flesta i alla fall.

image
Nu har jag två år i rad, i ett tidigt skede, bestämt mig för att ha en fest modell större. År 1 var förra året, fick panik och avslutade all planering. Bestämde då att jag skulle ha en i år. Först bestämde jag 23/5, men det var ju tur att jag kom på att inte jag skulle ha det då med tanke på vädret i maj. Nu finns det ju fortfarande möjlighet att ha den i augusti, men jag kan bara inte bestämma mig om jag ska ha den eller inte. Å ena sidan vill jag eftersom det varit två rätt så tuffa år men å andra sidan vill jag inte för jag hatar att stå i centrum och sedan tar planeringen massor av tid. Vill ju kunna bjuda alla på Fredriksborg och vi har bröllop varje lördag så då är fredag och lördag uteslutna. Kanske skulle köra en söndagsfest som inte är så superpretentiös.. Tål att tänkas på ett par varv till..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.