Ett Sverige..

image
..jag inte känner igen, brukar Dag Öhrlund skriva om i sin blogg i bland. Jag kan inte annat än hålla med om väldigt mycket av det han skriver. Jag älskar Sverige med sina landskap, årstider och mycket annat men jag vare sig älskar eller tycker om den utveckling vi ser hända mitt framför ögonen på oss.

Det går ju inte en dag utan att någon haft ihjäl någon, våldtagit någon eller något annat grovt våldsbrott. Knappt man vågar kolla Aftonbladets app, man blir ju bara bedrövad.
De äldre på ålderdomshemmen som får ett avslutnpå sina liv som är allt annat än värdigt dem som varit med och byggt vårt land.
Igår var jag stolt över att vara svensk när U21-killarna vann men många gånger skäms jag. Kanske inte för att vara svensk men för hur otroligt dåligt vi tar hand om de svaga, äldre och mycket annat.

Varför ska partier som tex Socialdemokraterna få hur många miljoner som helst ur statskassan när det är val. Det enda det leder till är slöseri med papper och att göra stan fulare. Tror inte att det är någon som bestämmer sig för vilket parti de ska rösta på pga av en valaffisch med ett fejkat leende och ett inom kort brutet löfte till budskap. Nej, ta de pengarna och satsa på äldrevården och skolan – där skulle de komma till nytta!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.