Straffar..

image
Först måste man väl säga; vilken bragd av killarna i U21-laget. Riktigt stolt att vara svensk! Har inte direkt följt laget under turneringen men kvällens match kändes som en ”måste se” match. Var helt övertygad om att Portugal skulle vinna, efter deras vinst med 5-0 mot Tyskland (eller vad det nu var, utklassning var det hur som helst).

MEN, det absolut värsta jag vet när det gäller fotboll är när det avgörs med straffar. Som tur var så var det två portugiser som missade, annars hade jag mått så dåligt över den enda stackare som missade så att jag inte kunnat glädjas åt Sveriges vinst. Tänk vilken press att stå där vid straffpunkten och bara ha en enda sak i huvudet; Jag måste sätta den här. Speciellt när det är så unga killar. Man såg en stor skillnad på lagandan mellan de två lagen. När svensken missade tröstade hela laget. När första portugisen missade blev han tröstad av en av de andra spelarna. Det gör mig oxå stolt att de svenska killarna verkligen visade att de är ETT team och inte ett gäng individualister som bara bryr sig om sig själva.

Ensam är inte stark så enkelt är det – jobbar man och håller ihop kan underverk ske. Det såg vi prov på senast nu ikväll, tror inte det var många som innan matchen trodde Sverige skulle stå med bucklan..

Kram & Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.