Lösningen med den..

..försvunna Panamahatten ser ut så här;
image
Så nog har jag en Panama hatt men inte riktigt i nyskick. Lite tuggad här och där och passar bättre på en hippie på stranden. Hon har uppenbarligen hittat den i fredags och;
1. Avsett att rädda mig (för att jag inte passade i den) och därför gömt den under sängen och tuggat lite då och då..
2. Tyckt att det där verkar vara en kul grej att tugga på, bäst jag lägger den någonstans där jag kan få ha den i fred några dagar.

Oavsett anledning så får jag köpa en ny, min är utom all räddning. Värre saker har hänt. Bättre också för nu säger de att om allt går som det ska så kommer luftkonditioneringen att fungera ikväll! Lyssnade alldeles för länge på Tambourin härvan igår, somnade nog vid fyra-tiden så ikväll kommer jag förhoppningsvis somna i tid.

image
Beställde på Mässan jättefina tygväskor, perfekta till stranden eller bara sådär på sommaren. På de jag beställde var det koalabjörn respektive tigermotiv. Måste ringa i dag så att de spar ett ex av varje till mig. Tycker de är så fina!

image
Just nu är det 30 grader i skuggan. Ska om en stund gå upp och lägga mig i en av solsängarna på övre altanen. Vill dock helst att hantverkarna försvinner innan, så att man kan känna sig lite privat. Men har de inte gått om en timme får jag väl stå ut med att ha dem här.. Kunde ju varit värre:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.