Kyliga vindar..

image
Med 30 grader i skuggan i dag fanns det inget bättre tillfälle att överleverera än i dag. Luftkonditioneringen fungerar! Den jobbar verkligen nu så att ”vindarna” här inne är verkligen kyliga. Kommer nog bli precis alldeles perfekt någon gång i natt. Äntligen kan man sova i en vettig rumstemperatur och Karisma behöver inte svettas ihjäl typ dygnet runt. Ska bli lika varmt i morgon sägs det, i dag hade jag noll lust att ligga och sola med hantverkare i var och varannat hörn. I morgon får det bli en stund, med hög solskyddsfaktor.

image
Ikväll blir det hemmakväll och U21 finalen på TV:n. Elefanten framme för att bringa tur och lycka för våra svenska killar. Inne i svalkan, nästan så man fått lite värmeslag idag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.