I skuggan..

image
..i soffan på nedre altanen ligger jag och bara kopplar av. 30 grader i skuggan så att orka vara i solen i dag känns inte så eftertraktat. Hör vågorna som rullar in, i övrigt är det så tyst så tyst. Precis vad jag behöver. Mellan varven lyssnar jag vidare på Tambourine härvan som är så rörig så man nästan inte kan tro att den är sann. Tyvärr är den det.

Hantverkarna kämpar på i värmen och i den bästa av världar så blir de klara i dag. Då kommer jag jubla – garanterat.

Det är så varmt i dag så att det garanterat blir middag ute. Tempora kanske, var ett bra tag sedan jag var där. Då kan köpa en ny Panamahatt oxå, som jag kommer gömma lite bättre den här gången. Är ju galet noga med att ställa in mina väskor och skor för att undvika ”skadegörelse” från lilla Karisma. Något som jag däremot ofta lägger lite för tillgängligt är mina duttpennor (ni vet dem jag använder till iPhone etc). En nano sekund tar det sedan är själva dutten borta och kvarstår gör en billig värdelös penna. Har nog bara två kvar nu så vid tillfälle gäller det att bunkra upp och gömma.

image
Fick ju lite ”blodad tand” av att skriva min lilla del av boken Boosta din business som lanseras på Bokmässan. Detta i kombination med att jag alltid tyckt om att skriva har gjort att jag nu bestämt mig för att göra ett försök. Ett försök att skriva en bok alltså, om den sedan blir ju utgiven ser jag bara som en bonus. Jag gör det för min egen skull. Sedan har jag en minibok ide som jag funderar på och det är att tillsammans med Paula (som är advokat) här skriva en guide om hur det går till från A-Ö att köpa bostad i Spanien. Beskriva ALLT så att den kan fungera som typ det enda du behöver för att vara säker på att du inte missar något. Att köpa bostad här jämfört med Sverige har ganska många olikheter så jag hade själv tyckt en sådan guide hade varit bra att ha. Den är väl kanske inte så rolig att skriva men allt blir vad man gör det till. Hur som helst så har jag satt press på mig själv att skriva första raden i min egen bok på lördag.. Keep you posted – får väl skrivkramp efter rad fem och behöver hjälp..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.