Dags att storhandla..

image
Ibland är jag verkligen knäpp och ett riktigt vanedjur.. Fem minuter hemifrån med bil ligger La Canada Shoppingcenter med sisådär 250 butiker, däribland en jättestor mataffärer. Den är säkert hur bra som helst men jag har bara varit där en gång och hittade inte, tyckte det var rörigt och mycket folk. Så vad gör jag då? Jo, det som jag alltid gjort. Nämligen åker drygt 3 mil till Carrefour i Estepona. Där hittar jag, det är inte rörigt, bra sortiment och grymt billigt.
image
Så i morgon blir det en tur dit för här behöver fyllas på med det mesta. Speciellt massor av dricka nu när det är så varmt. Tvättmedel och ni vet allt annat man behöver och så mat så klart. Trodde inte det var möjligt men jag behöver köpa lite galgar oxå och lite ”lådor” som kan sortera strumpor och annat i så att det blir överskådligt och bra. När jag köper tvättmedel ska jag hålla mig till de märken jag känner igen. Råkade köpa något annat häromveckan som visade sig innehålla blekmedel så det var något plagg som nu är ett minne blott:(

image
På kvällen i morgon middag med några kompisar. Då ska jag passa på att gå förbi butiken där jag köpte min fina Panama hatt och köpa en ny. En storlek mindre än den förra, så det var inte helt av ondo att Karisma tuggat sönder lite väl mycket av den första jag köpte för den var faktiskt lite för stor..
Trevligt att träffa kompisarna som kommit ner och äta middag ihop ska det hur som helst bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.