Solskensmåndag..

image
Vaknade till strålande sol och det hoppas jag att ni alla gjort. En dag som är som gjord för att vara på stranden. Dagens To Dos tillåter inte mig med en heldag på stranden men en soltimme ska jag klämma in. Hoppas ni andra kan vara där hela dagen!

image
Såg Andreas Johnson på Nyhetsmorgon där han bla pratade om tiden då hans fru Lisa var väldigt sjuk. Har ju lite av samma upplevelse med Thomas och hans sjukdom även om deras sjukdomar var olika. Oavsett vilket så är det jobbigt för alla. Den som är sjuk, familj och vänner osv. Man lär sig också något efter något sådant hänt. Vad, är nog helt olika från person till person så för att ändå få något positivt ur en sjukdomsupplevelse får man försöka se det ur perspektivet ”Inget ont som inte har något gott med sig”.
Minns också när Andreas Johnson klev in på
scenen i Melodifestivalen och sjöng Sing for me. Jag tyckte den var så jäkla bra men Carola vann. Med vilken låt minns jag inte, däremot minns jag att hon hade en kornblå klänning i någonstans lager på lager tyg. Vann gjorde hon eftersom hon fick högre poäng av det svensks folket inte jurygrupperna. Hon klarade sig väl rätt hyfsat i Eurovision, men vann inte. Nu börjar jag nästan känna mig som Björn Kjellman som kan precis allt om varenda Melodifestival hur långt bak i tiden som helst.

Just nu är Byggare Bob 1 här och gör förberedelserna till Byggare Bob 2 som ska komma lite senare. Förväntat resultat: Fungerande luftkonditionering!!!!!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.