Panamahatten..

image
Missade ju helt det obegripliga med Panamahatten i förra inlägget.. Fastnade totalt i usel reklam. Allt går ju att sälja med mördande reklam sades det ju en gång i tiden. I dag tror jag att de flesta är överens om att det kanske är sant men en väldigt kortsiktig strategi om man vill finnas kvar på marknaden. Tillbaka till Panamahatten.
Köpte en riktig fin Panamahatt förra veckan. Inte vansinnigt dyr men heller inte en turistvariant för 10 Euro. Vet inte om jag passar så bra i hatt men tänkte testa att våga och på samma gång skydda huvudet i värmen.

Nu kom jag aldrig så långt. Kom hem tillsammans med Anton och la den i min Väsk- och skogarderob. Jag vet att vi skulle kolla på den i fredags (jag, Carmen & Emile).
I kväll tänkte jag ta den på mig när jag skulle ge mig av till Da Bruno. Öppnade skåpet – ingen hatt. Har letat ungefär överallt men kan bara inte hitta hatten. Spårlöst försvunnen. Finns bara två alternativ;
1. Cynthia har lagt den på något helt obegripligt ställe och vi hittar den i morgon när hon kommer.
2. Någon har av misstag gått hem med min hatt på huvudet och glömt bort det.

Hoppas på alternativ ett för jag tyckte verkligen om den. Inte värre än att jag kan köpa en ny. Det var ju bara vänner här i fredags och jag är 100% säker på att ingen skulle få för sig att stjäla hatten. Kanske åkte den över altanräcket eller något annat.
Vi får helt enkelt se i morgon..

Nu ska jag fortsätta lyssna på Tambourin härvan – riktigt intressant faktiskt. I morgon klockan nio kommer de och fortsätter med allt fix med luftkonditioneringen. Nya paneler och allt vad det är, men det ska bekostas av byggherren Mr Pinilla. Skönt ska det bli i alla fall på fredag när det enligt löfte ska gå att reglera temperaturen inomhus. Nu måste man sova i korsdrag annars är det omöjligt att sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.