Obegriplig..

..reklam och en försvunnen Panama hatt är det som finns i mitt huvudet just precis nu. Har ju jobbat med marknadsföring i typ 25 år eller så. Betyder inte att jag vare sig är bra på det eller att jag har rätt när jag bara inte kan förstå hur vissa tänker när de godkänner reklambyråns reklamfilmside..
image
Flygresor.se är ett lysande exempel, visst det funkar kanske så till vida att jag tycker den är så dålig så jag kommer i håg den. Jag vet att kvinnor står för över 80% av köpbesluten i Sveriges hushåll. Ja, kvinnor kanske tycker katter är sötare i större utsträckning än män. Men sen tar det liksom slut för mig vad gäller förståelsen för vad de vill uppnå..
Ska katten med på semestern? Nej, det är snarare ett problem vad man ska göra med katten (om man nu har någon) när man åker iväg.
Vad tänker kvinnor (och män med för den delen) på när de tänker på semester?
Katter som i olika utstyrslar går in i en kartong? Troligen inte. Vita stränder, sol, hav & bad. Kvalitetstid med man och eventuella barn eller föräldrar/vänner. God mat, hotellfrukostar. Jag kan fortsätta i oändlighet innan jag kommer fram till katter.
Ska vi tänka att vi har nio liv så det gör inget om vi störtar eller har all tid i världen på oss att resa i väg? Ja, som det med all tydlighet fattar jag ingenting.

image
Redan innan skilsmässan från Laila Bagge var detta en riktig kalkon. Så pinsam så jag hoppas att han fick en årslön modell stor för att ställa upp. Efter skilsmässan, ännu värre.
Bittra ord, osunt leverne etc om man nu ska tro på vad som skrivs. Om man nu tror att folk ska tro att Vitapro gör skillnad kan man nog utgå ifrån att folk även tror på det andra de läser. Rekommendation: Betala inte dyr reklamtid för att visa den reklamfilmen.

Ja, det var vad jag tycker då här klockan 23.00 med en temperatur på 28 grader ute..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.