Hur svårt kan det vara?

image
Att lära sig spanska? Har ju bott i Italien. OK, det var väl snart 30 år sedan men oj vad jag lärde mig språket snabbt. Nu snart 30 år senare inser jag att min inlärningskurva är nedåtstigande. Måste med andra ord sätta mig i skolbänken i september och seriöst gå in för att lära mig språket. Kan tjuvträna med lite appar under sommaren. Förväxlar orden mellan spanska och italienska ord HELA tiden och grammatiken är definitivt inte den samma.

image
Så när antalet mail som ser ut så hör ökar är det inte lätt att hålla inboxen på noll. Svenska, engelska & spanska mail – ja det tar definitivt längre tid. Just det här mailet är dessutom viktigt att förstå så jag tar nog hjälp av någon av kollegorna på Lotus. Säkrast så:)

image
Nu snabbt göra mig iordning för en middag modell enklare på Da Bruno. Alltid mer folk där än de förtjänar men några av deras rätter är riktigt bra och det är folkligt & trivsamt på sitt alldeles egna sätt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.