Skuggan..

..känns väldigt lockande och behaglig i dag. Temperaturen är uppe i 30 grader nu och då kan ni föreställa er temperaturen i solen. Har suttit i jacuzzin en stund och nu förflyttat mig till skuggan under markisen. Karisma tycker det är riktigt varmt i dag och har simmat runt lite i jacuzzin och svalkat ner sig.
image

Har jobbat mig ner rejält i inboxen idag men kommer inte vara nöjd förrän det är noll olästa mail. Hatar att börja en ny vecka med en kappsäck från förra veckan. Nästa vecka ska det bli hur varmt som helst här. Får schemalägga en timme om dagen i solen så att jag till slut kan få mina brunbrända ben.
Kommer inte åka till Lotus kontoret nästa vecka utan jobba här hemifrån. Däremot ska jag se till att träffa Cissi som har med sig en klänning som är en perfekt ”på kontoret” klänning. Veckan därpå kommer jag däremot jobba lite med och på Lotus. Försöker dela upp det så att man inte är ”all over the place” – blir oftast både tids- och energikrävande i onödan.

image
Nästa vecka är halva Sverige (väldigt överdrivet) på Gotland och Almedalsveckan som bara växer och växer. Jag har aldrig varit där, kanske skulle planera in att åka dit nästa sommar eller så. Både för att det var länge länge sedan jag var på Gotland men framförallt för både innehåll och nätverkande. Just officiella former av nätverkande har jag aldrig lagt tid på i tillräcklig omfattning. Men kanske skulle slå till och bli bättre på det, vi får se hur mycket som hinns med. Fokus nu är i alla fall att dra ner på tempot och fylla på med ny energi & kraft. Jobba så lite som möjligt i sommar helt enkelt. Känns skönt bara att skriva det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.