Gotland runt & värmerekord..

image
I dag startade som bekant Gotland runt och då brukar vi slå försäljningsrekord i kiosken vid färjeläget och ha riktigt mycket folk på Fredriksborg. Hoppas att det varit så i dag oxå – vi hade ju som tur var vädret på vår sida. Ann-Marie & John var där och skickade de här fina bilderna till mig.
image
Dom tittade så klart även på de nya hotellrummen som de tyckte var jättefina:)
Även om allt är underbart här så längtade jag allt till Fredriksborg när jag såg bilderna..

image
Klockan är åtta och det är fortfarande folk på stranden. Stranden utanför oss är spanjorernas söndagsutflykt och de brukar ofta stanna till en bit över nio. Solar gör dom inte, ligger under sina parasoller och badar ibland. Stora kylväskor med mat och dryck och så umgås hela familjen i typ 9-10 timmar på stranden. Love it! De flesta spanjorer, de som nu har jobb, jobbar 6 dagar per vecka och har bara söndagen ledig. Alla affärer är stängda utom i juli och augusti för med alla turister vill de så klart sälja så mycket de kan. Kollade efter ett hotellrum för en vecka första veckan i augusti. 88% beläggning redan nu på alla Marbellas hotell totalt. Kommer garanterat bli 100% och ett rekordår för Marbella.
Brukar i och för sig alltid vara gott om folk här under sommarmånaderna, man är ju garanterad perfekt väder..

image
Fick förresten se en film på lille Carino i fredags. Blev alldeles varm i hjärtat när jag såg hur lycklig han såg ut när han lekte med sin nya storasyster.. Måste åka och hälsa på honom innan han glömmer mig helt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.