Bloggar & SPA

image
Glömde ju när jag skrev om bloggar häromdagen att det faktiskt är en blogg jag följer, nästan jämt i alla fall. Dag Öhrlunds blogg, han har inga bilder men en jäkligt vass penna. Rekommenderar er som inte läst hans blogg att göra det. Deckare skriver han oxå, tillsammans med Dan Butler. Dem har jag inte läst, tror att de är lite mer åt det manliga hållet. Men det kanske är en förutfattade mening så jag kanske testa en och se om den passerar 30-minuters testet. Kollade väldigt snabbt Carolina Gynnings blogg. Nu är jag lite elak men det har aldrig varit så mycket text. All text handlade om någon produkt för att få bort celluliter och var extremt tydligt ren reklam som hon fått betalt för. Hon skriver att den funkar jättebra, jag hoppas för hennes skull att det är sant så att det inte bara skrivs positivt för att man får betalt. Hon är nog smartare än vad många tror så jag väljer att tro på att hon verkligen tycker att den är bra.

image
Själv har jag inte ägnat mig åt att ta bort celluliter, är lyckligt förskonad från sådana, men däremot ett litet hemma SPA.
Skrubb över hela kroppen och ansikte, pedikyr och manikyr mm. Nu är naglarna gröna i ett par dagar framöver. Måste sedan boka tid för gellack så att jag slipper fixa med naglarna var och varannan dag. Har med mig Linda & Cissis egenutvecklade produkter Swedish Nails som är mycket bättre än OPI som de flesta andra använder. Kan verkligen rekommendera Salong Linda Vista på Grev Turegatan om ni vill ha snygga naglar som håller, ögonfransförlängning eller något annat som piggar upp. De har lite specialpriser nu under sommaren så passa på:)

Efter att ha sett en av filmerna ur serien Morden i Sandhamn ska jag gå och lägga mig. Fortsätter så klart lyssna på Tambourine härvan. Den har inte medfört något gott till någon så för att muntra upp lite så måste jag bara dela med mig av en bild till på Karisma & the kids i jacuzzin..
image

Kram

2 reaktioner på ”Bloggar & SPA”

  1. Men Eva, herregud så bra Dags böcker är! Lasse har slukat alla, och han sa att jag MÅSTE läsa dem. Nu är jag fast i ”träsket” också. Man kan delvis beskylla Dag och hans kumpan för att jag slutat blogga, jag har helt enkelt inte tid.
    Läs dem!
    Kram Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.