Låååång och trevlig fest..

image
Ungefär alla gånger man har haft någon större middag eller så har man försökt vara allt på en gång. Fixa maten, serva alla och samtidigt vara med på festen. Igår bad jag Cynthia om hjälp vilket är det bästa beslutet ever när det gäller att ha fest. Kunde med andra ord vara med på festen själv och slapp springa runt och laga mat etc..

image
image
Började med Cava & snacks på nedre terassen och blev sittande där mycket längre än planerat. Barnen ville så klart ner till poolen och bada och vi hade väldigt trevligt där vi satt:)

image
Jacuzzin blev flitigt använd av både barn och vuxna i går.. Vi började ju 17.00 och vid halv två gick gänget hem. Tom & Annie som har småbarn gick lite tidigare. Gick åt rätt många vinflaskor kan man konstatera i dag. Tom & Annie hade med sig ett 8-pack med blandade snapsar som de icke-svenska fick till uppgift att dricka och så fick de av bara farten lära sig Helan går.. Lät så där men de försökte i alla fall.

Ja, idag vet jag vad jag ska göra. Tvätta handdukar och vila..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.