I valet & kvalet..

image
Jag har verkligen svårt för att bestämma mig om jag ska åka hem till Stockholm något i juli eller inte. Å ena sidan vill jag för att kunna vara lite på Fredriksborg å andra sidan vill jag inte för det är så underbart här. Så jag velar fram och tillbaka hela tiden. Har ju lite att göra som jag precis lika gärna kan göra härifrån. Bortsett då från att vara på Fredriksborg. Åker ju hur som helst till Sverige i augusti och kanske skulle stanna lite längre då. Jag får väl vela lite till helt enkelt.

Fick ju mina sista kommentarer på min text till boken Boosta din business. Justerade och skickade in, men i fel dokument. Måste med andra ord göra om det i morgon. Men det var ju inte så himla många justeringar så det är väl ingen smärre katastrof.

image
Till det här projektet får man oxå spela in ett 45 minuter långt program a la Sommar i P1. Kommer givetvis inte sändas i P1 eller någon annan etablerad radiokanal utan laddas ner. Det är frivilligt men jag tror jag ska göra det, bra träning och kan vara rätt kul. Ska testa, måste ju inte skicka in det om jag inte blir nöjd. Deadline tror jag var 1/8 så jag har ju tid på mig..

image
Nu har jag bunkrat upp med massor av citroner och ingefära. Hittade en billig mixer så från och med i morgon är det dags att inleda varje dag med en riktig nyttig shot.. Tänk vad bra jag ska må:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.