Magiskt vackert..

image
Är lite trött efter gårdagen men mår nog bättre än jag ”förtjänar” Kul var det hur som helst. Ikväll en snabb middag på ett säkert kort Mamma Angelas. När jag kom hem så gick vi (Karisma och jag) på en promenad i trädgården. Klockan var närmare 22 och det var och är 26 grader ute. Luften är så tunn att man tydligt såg Afrikas kustlinje med sina berg och ett svagt orangeliknande skimmer – magiskt vackert!

image
Alla får ju göra som dom vill med sitt hår och sin hårfärg.. Men nu har jag nog blivit ”gammal” på riktigt för det här modet med massa konstiga färger i hela eller delar av håret tycker jag är allt annat än magiskt vackert. Jeansen med massa hål i likaså. Har blivit precis lika hopplös som jag tyckte mina föräldrar var när det gällde att hänga med i dagens musik. Vet nog inte vem/vilka hälften av ”dagens” artister är som gäller för dem som är unga nu. Inte för att jag lider av det, bara konstaterar fakta.

image
I morgon ska jag jobba på att få till början till solbrända bruna ben. Är så tramsig att jag inte vill gå barbent i klänning med mina vita ben. Jag vet, hur dumt som helst för vem bryr sig om jag har vita ben eller inte. Lite färg får de i alla fall få så att jag kan börja använda mina sommarklänningar när jag visar mig bland folk. Vita sommarklänningar och brunbrända ben, det är magiskt vackert..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.