Dumbo..

image
Känner mig minst sagt lite som Dumbo i dag. Här har jag gått i godan ro och trott att jag bjudit gästerna kl 19.00 men har väl skrivit fel för Tom säger att jag bjudit dem 17.00. Väldigt smart, en timme innan vi stänger kontoret men ingen har sagt något om det. Strunt samma, det är bara att se till att vara klar klockan 17.00:)

image
Cavan och vinet hinner jag kyla så det är inget problem. Köttet som ska grillas är uppskuret och klart. Kött och korvar av olika slag finns till ett helt kompani. Salladen blandas på några minuter så summa summarum – inga problem. Blommorna däremot blev jag inte helt nöjd med. Hann ju inte till Puerto Banus när jag insåg att gästerna skulle komma två timmar tidigare.. Men de får duga, för blommor blev det i alla fall.

image
Jordgubbstårtan ska jag väl hinna med och få gjort oxå – den behöver ju inte vara färdig klockan 17.00. De stackars kollegorna från kontoret måste ju tro att svenskar är galna som börjar sina middagsfester klockan 17.00.
Ja, vi får se det från den positiva sidan
1. Vi får längre tid på oss eller
2. Vi håller på ungefär som en normal middag och då kommer alla i säng 2-3 timmar tidigare, vilket de kommer vara glada för i morgon bitti..

Nu full fart med förberedelser, dusch, snygga till sig och allt det andra.. Städat är det i alla fall:)

Kram

2 reaktioner på ”Dumbo..”

  1. Och inte minst… Hur många kom till kl 1700? Det hade ju en sann svensk i alla fall gjort. Kan tänka mig att du fick lite mer respit, kanske till 1730-1800?

    1. Du kunde inte ha mer rätt Bengt.. 17.15-18.45, lite drop in:) Men drop out var rätt synkat vid halv två:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.