Piggnat till..

image
Nu börjar jag friskna till och känna mig pigg och ”normal” igen. Men hoppar över en timme i solstolen och håller mig inne där det är lite svalare, känns lite säkrare så. Har noll lust att börja må illa etc igen.

image
En sak har jag tagit till mig från Carolina Gynnings blogg och det är att hon börjar varje dag med en shot gjord oå ingefära och citron. Det låter onekligen nyttigt så det tänker jag ta efter. Neddragning på Coca-Cola konsumtionen känns oxå angeläget och mer vatten behöver jag dricka. Ska nog bli ordning på mig också till slut. Får vi hoppas i alla fall.

image
I kväll in till Marbella stad och hämta mina fotriktiga men ändå fina svarta skor med klack. Tar nog ett varv in i butikerna runt omkring, inte för att köpa något utan för att kolla in lite. Har inte gått i butiker på evigheter. Sedan får det bli någon enklare middag någonstans.. Nu har jag fått redaktörens kommentarer på min text och ska alldeles alldeles strax våga öppna det mailet. Tänk om det är hur mycket synpunkter, kommentarer och ändringar som helst. Ja, då får jag väl spendera tid på det och se det som om jag lört mig massor. Eller hur? Knappast någon ide att deppa ihop och ge upp, det är ju faktiskt min första ”riktiga” text som ska publiceras i en bok.. Är allt lite nervös för att öppna mailet och dokumentet.. Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.