Morgonshot..

image
Kom på att om jag ska kunna dricka en citron & ingefära shot varje morgon så behöver man en mixer. Måste med andra ord försöka hitta någon lämplig prisvärd sådan i morgon på ”shoppingrundan” för mat, blommor, servetter mm. Vill komma igång så snart som möjligt med den morgonrutinen. Den kommer göra gott. Har börjat dra ner på Coca-Cola konsumtionen så i morgon fylls kundvagnen med massor av mineralvatten och lite Sprite Zero. Här ska det börja levas nyttigare!

image
Så har det hänt igen.. Har sett en reklamfilm om något nytt schampoo som ska uträtta underverk. Eftersom schampoo står på inköpslistan kan jag redan nu säga att jag som vanligt kommer gå på den där reklamen och ha en flaska av det där schampoot i kundvagnen.. Underverk däremot,i alla fall nästan, gjorde den där ansiktsbehandlingen Grand Glow. Så allt jag går på är inte dåligt eller grovt överdrivet. Produkterna de har är dessutom grymt prisvärda jämfört med många andra märken på marknaden, så återigen; rekommenderas.

image
Nu är de nya hotellrummen klara allihop och gäster bor där var och varannan natt. Vi behöver bättre väder, riktig skärgårdssommar så att vi som förra året hade fullt nästan varje natt. Kollade lite på hur meteorologerna spår sommaren och det låter ju inte allt för bra. Men är det något vi vet så är det att meteorologer haft fel förr..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.