Ändrade planer..

Kom på att det nog var rätt klokt att stanna hemma ikväll istället för att åka in till stan. Har ju svenska sommarfesten här i morgon med en sisådär 20 gäster och då gäller det att vara pigg och på gott humör. Är ju en del att förbereda oxå innan de dyker upp vid 19-tiden.

image
Mat, dryck mm ska inhandlas och så måste jag hämta skorna för dem tänkte jag ha på mig i morgon. Blir nog ingen somrig klänning, benen är lite för vita för det, så får bli något somrigt med byxor av något slag.. Eller det vanliga med svart.. Får se i morgon helt enkelt. Blommor vet jag däremot att jag måste se till att hitta, alltså är en sväng till Puerto Banus nödvändig. Får ställa klockan i morgon så att allt hinns med. Vill gärna ha lite tid över att hinna göra mig i ordning oxå innan gästerna kommer.

image
Har haft ”korsdrag” i sovrummet med altandörrarna öppna både mot berg & hav. Det är däruppe vi kommer hålla till i morgon så att gästerna får mingla runt mellan altanerna. Kommer inte att ha någon stel tillställning med sittande bord med bordsplacering. Gästerna får sitta och röra sig lite hipp som happ, passar bättre på en sommarfest på altanen där det är både vuxna och några barn med. Karisma lär gå i spinn, hon älskar att träffa nya människor och att få mycket uppmärksamhet:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.