Fest på fredag..

image
På fredag kommer hela Lotus teamet med familjer hit för en liten sommarfest. Både för att umgås men
oxå för att ”fira” att det gått riktigt riktigt bra för oss de senaste två månaderna. Hoppas att det fortsätter så för vi har kämpat det första året. Tanken från början var att bjuda på ett traditionellt midsommarfirande med sill & allt men vi fick inte ihop datumet. Så nu kör vi en vanlig
svensk sommarfest istället.

image
Rosécava och vin Rosé, vitt och kanske någon flaska rött. Lite öl och så massa läsk såklart till alla barn som är med. Grillen på övre terassen kommer vara full av kött och grönsaker och stora skålar med sallad får vi bli tillbehöret. Lite svårt att få
tag på svensk färskpotatis här.. Däremot hoppas jag verkligen att vi får tag på jordgubbar den här veckan. Tänker göra det extremt bekvämt för mig med fina papperstallrikar mm så att det inte blir ett evigt diskande efteråt. Dessutom har jag inte tallrikar så det räcker och det är så sällan man är så många så det känns onödigt att köpa massa nya tallrikar. Besticken och glasen däremot har jag så det räcker utan att behöva köra plast.

image
Lär knappast hitta några prästkragar eller vilda svenska ängsblommor men åker till favorit blomster butiken i Puerto Banus på fredag förmiddag och kommer säkert hitta en del som jag kan göra fint med. Lite halvsvenskt lär väl resultatet bli, men vad gör det? Huvudsaken är att vi får trevligt och det hänger knappast på några prästkragar.

Ska ner i garderoben och leta fram en riktigt somrig klänning, det vet jag i alla fall att jag har både en och två att välja mellan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.