Time to work..

image
Efter en vecka med väldigt mycket ledigt blir det i morgon dags att ta itu med lite jobb igen. Men man måste ju inte jobba hela dagarna. Om man planerar ordentligt och är effektiv ska man nog kunna hålla nere timmarna till Max 3-4 per dag. Vädret är ju absolut underbar som bästa svenska sommaren ever så då måste man ju få njuta lite av det oxå..

image
Tänkte ta 2 x 1 timme i solsängen på altanen i morgon, det blir precis lagom pauser. Orkar ändå inte ligga och pressa i solen längre. Får hoppa ner i jacuzzin när det blir för varmt, för det lär det bli. Men man ska inte klaga på sol värme, det är förbjudet.

image
Tittade på sista halvtimmen av Allsång på Skansen. Såg inte direkt ut som någon underbar Stockholmskväll direkt. 85% av publiken hade inköpta regnskydd och resten såg rätt så blöta ut. Men det vänder säkert snart, får vi hoppas för alla som snart ska gå på semester. Har en känsla av att sista minuten resorna till sydligare breddgrader kommer vara rätt dyra i år.. Hoppas jag har fel.

Fick precis sms av Gunnar & Sandra vars bröllop jag var på förra sommaren. De hade nu fått sin efterlängtade lilla baby. Eller lilla och lilla, 4,6 kg vägde han och är 56 cm. Där fick hon nog kämpa Sandra. Glad för dem båda blir jag hur som helst och babyn var verkligen supersöt!!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.