Hatar Hat

image
För någon vecka sedan släppte Magnus Carlson (Weeping Willows) en singel med två låtar. Rekommenderar att ladda ner dem, riktigt bra.
Jag hatar hat, som egentligen är baksidan tror jag, är den jag tycker är bäst. Hans röst kanske inte kommer fram riktigt lika bra som i Weeping Willows ”soundet, men bra är det likväl.

image
Snart är Pappa & Anton på väg hem mot Sverige. Planet går strax efter sju. Veckan har flugit fram men tror Anton ser fram emot att träffa Mamma och Pappa en stund, sedan åker han nog gärna tillbaka. Han har nog haft en riktigt bra vecka här tror jag. Så det dyker kanske upp ett sms om några veckor att han vill komma tillbaka. Finns ju annat än en gammal moster som lockar här nere nu..

image
Nu väntar jag med spänning på feedback på version två av min del av boken Boosta din Business. Nu ska den ”riktiga” redaktören korr läsa och komma med synpunkter på texten i största allmänhet. Det blir nog lite tuffare än den första feedback jag fick av förlagschefen Petra misstänker jag. Men jag lär mig av det och den blodade tanden finns kvar så kommer säkert för min högst egna och personliga skull skriva en del under sommaren. För mig är det den bästa terapin i världen (är ju ingen mästare på terapi så det är ett rätt oväsentligt påstående).

Ikväll middag hemma. I morgon däremot blir det nog en sväng till Gamla Stan. Ska strax ta upp Karisma i duschen och ge henne en kall dusch. Värmen idag har inte varit att leka med för henne..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.