Gäss..

image
I Vitemölla målar Ann-Marie tavlor i sin ateljé på tomten, strax intill havet och dess brus. Tavlorna med gäss är jättefina och så typiskt skånska. Hänger en i TV-rummet i huset i Vitemölla. Ser ut som om den är målad för att hänga just precis där:)

image
Här har vi oxå gäss i dag, fast på havet. Varmt är det men i dag har jag tagit vila från solen. Det är ju dags för Anton att åka hem. Morfar som flyger hem tillsammans med honom kommer om ungefär en timme. Kommer bli tomt utan honom här, han är en riktigt fin kille. Lärt sig dyka har han ju gjort under veckan och nu dyker han som om han aldrig gjort något annat.

image
Karisma håller sig mest inne i dag. Skönast så antar jag att hon tycker. Blir väldigt varmt om tassarna på de varma plattorna på altanerna så här mitt på dagen. Men det är ingenting i jämförelse med sanden på stranden i juli och augusti. Från vår patinerade blå grind från vår trädgård får man springa som Usain Bolt ner till vattnet för att inte bränna sönder fötterna. Sträckan är ju inte så lång så till och med jag klarar av att rusa som en galning:)

Ps! Om ni undrar vad det är för hål och sladdar på väggen så är det TVn som är på reparation..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.