Äldre damer..

image
I går när vi promenerade runt i Gamla stan såg vi i något skyltfönster sådana där medvetet trasiga jeans. Pappa frågade om jag köpt några sådana. Svarade sanningsenligt att jag tycker sevärd fult och att jag bestämt mig för att inte gå på det modet/ vänja mig vid det så man till slut tycker det är snyggt. Bra, sa Pappa nöjt och tillade sedan; de passar inte på äldre damer..
Betackade mig för benämningen äldre dam varvid han påstod sig mena äldre damer generellt och inte mig. Lät det passera, känner
mig inte som en äldre dam. Inget fel på dem för den delen heller så länge man inte gått och bestämt sig för att man är för gammal för att ha kul, för gammal för att klä sig som man vill. Då har man inte blivit en äldre dam utan en tråkig dam och det kan man teoretiskt bli även om man är 25 år.

image
Måste beställa tid för manikyr till nästa vecka. Ska dock inte blanda färger hej vilt utan köra med en färg rosa. Lack från Linda och Swedish Nails som jag fått med mig som salongen ska prova. Håller mycket bättre än marknadsledaren.. Så hoppas de tar in det i sitt sortiment. Borde slå till med pedikyr oxå, om de nu gör det där för vackra är de inte mina fötter & tår. Åtgärd nödvändig.

image
Sedan när man blivit riktigt brun ska jag slå till med vitt lack. Det tror jag blir Jättesnyggt men då måste man verkligen ha bruna händer och fötter annars kommer man snarare se ut som ett spöke eller något åt det hållet..

Här ger vi inte upp, nu kom det en ny elektriker..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.