Mot poolen..

image
Det går åt mycket handdukar och annat när man lever pool & semester liv. Har kört ett gäng tvättmaskiner så att allt är rent. Kommer ni ihåg förr när man åkte på charterresa och fick ta med egen badhandduk för stranden. Den kunde typ stå för sig själv när det var dags att åka hem av allt salt etc. Nu är man ungefär 50 gånger mer kräsen och vill ha en ren badhanduk varje dag. Man blir helt enkelt både bekvämare och lite ”tråkigare” med åren, bara att acceptera.

image
Två puckar kvar på To Do listan som går relativt snabbt. Sedan tänker jag inte sitta inne mer i dag, så här på Antons sista dag. Man hade önskat att man kunde skjuita upp precis allt tills han åkt, men den lyxen har jag tyvärr inte. Men inte har jag jobbat ihjäl mig den här veckan, det kan jag verkligen inte påstå.

image
Om ungefär en halvtimme tänkte jag ta mig till poolen och sola lite. Men inte mer än 2,5 timme – det är mer än nog. Solen står typ i zenit och den tar som tusan så man får vars försiktig. Poolen är precis lagom avsvalkande när man blivit för varm och det är så skönt att dyka i och bli ”normal” igen. Det är inte så mycket folk i vår ”community” nu så vi har i princip hela poolen och hela trädgården för oss själva. Generellt är de ju otroligt hundvänliga här i Marbella, men vid poolen tar det stopp. Där får de inte vara, inte ens om man heter Karisma..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.