Möt mig i Gamla stan..

image
..sjöng Magnus Carlsson (ej att förväxla med Weeping Willows Magnus Carlson) i årets Melodifestival. Han gick väl till final men sedan minns jag inte hur det slutade där. Hur som helst så mötte vi upp på Pappa i Gamla stan ikväll. Promenerade runt lite i det alldeles underbara vädret.

image
På Apelsintorget var det hur mycket folk som helst. Det är så otroligt fint med det vita stadshuset fullt med blommande växter mot den vita fasaden, apelsinträden runt hela torget men dessvärre är restaurangerna mer av karaktören turistfälla så att äta där gör man bara en gång.. Eller så hade jag otur när jag åt där. Vi hamnade istället på en liten liten italiensk restaurang som hette La Famigla, italienskt äldre par och deras dotter som drev och jobbade där. Så gott!

image
Efter middagen kände vi oss lite trötta så vi bestämde oss för att åka hem. Gick genom den lilla parken med fontänen, en gammeldags karusell mm som ligger mellan Gamla stan och havet. Nu hemma igen och Karisma som inte var med ikväll visste inte till sig av lycka när vi kom hem igen. Alltid trevligt när någon blir glad att se en:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.