Vilken värme..

image
Klockan är över 23.00 och det är 22 grader ute. Vi har ju kvar felet på vår luftkonditionering så jag kan lova att det är varmt inne trots att altandörrarna står öppna. Karisma har fått en ny kall dusch och ligger nu ”utslagen” och trött efter en varm dag med många intryck. Kollade väderleksprognosen för de kommande 10 dagarna. Strålande sol och 27-29 grader i skuggan varje dag. Får be till Gud att reservdelarna till luftkonditioneringen kommer SNART!
Men jag ska inte klaga, det är bättre med lite väl varma nätter och ett underbart sommarväder på dagarna än det tråkiga väder som stora delar av Sverige haft och har.

image
Mina stackars fötter har nu fått vila från allt vad klackar heter hela veckan. De är därmed nöjda och glada.. Så jag kan nog våga mig på att ha i alla fall lite klack på skorna igen. I alla fall på kvällarna då och då.. Trivs ju bäst med lite klackar, tycker jag får bättre hållning och att det är snyggare så där i största allmänhet.

image
Uppdaterade mig lite och skumläste Blondinbellas och Carolina Gynnings bloggar. Blondinbella är otroligt jordnära och skriver mest om sitt nya familjeliv med sina två barn och sitt företagande. Carolina Gynning tar in en fotograf som tar alla midsommar bilder på henne och dottern och skriver ett par korta meningar i varje blogginlägg. Vacker är hon, det kan ingen ta i från henne men hennes blogg är inte mycket att hurra över. Får hitta någon ny blogg att kolla in, nu känner jag mig fullständigt klar med de två nämnda. Själv fortsätter jag att blogga på, all time low från midsommarafton återhämtade sig på Midsommardagen vilket inte var så oväntat:) Många som hade mer eller mindre mycket ”hang over” och inte orkade göra så mycket misstänker jag. Själv har jag några måsten med stort M som måste tas itu med innan det blir pool & sol för mig i morgon. Men det är inga tidskrävande grejer, gäller bara att komma ihåg att gå igenom To Do listan så att jag inte missar dem..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.