På besök i stan..

image
Karisma hänger ju med överallt men på restaurang oftast sittandes i sin väska.
Ingen märker att hon är med, så tyst och lugnt vilar hon i sin lilla väska, nöjd med att få vara med. I dag fick hon till och med sitta med till bords en stund.. Uppförde sig som vanligt på bästa sätt. Sedan tog vi en promenad längs strandpromenaden – en helt fantastisk kväll med mycket folk som var ute och flanerade och fullt på alla uteserveringar. Karisma visste inte till sig av alla intryck och var nog världens lyckligaste valp ikväll.

image
Har börjat få lite färg i alla fall och den där vinterbleka huden börjar försvinna. Några dagar till i solen så är det precis lagom. Man känner sig så mycket piggare när man råkar få syn på sin egen spegelbild med lite färg på ansikte & kropp. I morgon lite fix och sedan ett par timmar vid poolen – är ju Antons sista dag. Den här veckan har verkligen rusat i väg.
Tyckte precis vi kom ner, men i morgon är det en vecka sedan.

image
Det här är en riktig Eva-klocka, så fin för mig som älskar elefanter. Har tyvärr ingen aning om var man kan köpa den eller om den är prisvärd, men kommer allt hålla lite utkik och se om jag hittar en sådan någonstans.
Att gå i affärer tillhör ju inte direkt Antons favoritsysselsättningar så det har det inte blivit något av med den här veckan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.