Det blev lite fel på målen..

..åt fel håll alltså igår. Svenskorna fick tyvärr stryk och därmed åka hem. Men om man bortser från de målen och tänker på mål i största allmänhet. Först och främst är det inte fotbollsmål som blir ”top of mind” för mig då, utan egna mål som man bestämmer sig för att försöka/kämpa att uppnå.
Alla har nog mål, outtalat eller ej. Det ska inte alltid vara på så blodigt allvar det där med mål. Vissa kanske ska vara andra kan vara en önskan/dröm man vill uppnå. Det som jag tycker är det viktiga i sammanhanget är att vi alla tänker och reflekterar över vad vi egentligen vill. Inte bara låter saker och ting rulla på som de alltid gjort bara för att.. Det är inget fel att allt rullar på som vanligt om det är det man vill när man tänkt efter. Det viktiga är som sagt att tänka efter och fråga sig själv. I bland blir svaren man får av sig själv obekväma och då får man välja hur man gör. Men man vet i alla fall vad man vill.

image
Man kan tänka på både kort och lång sikt. Om jag nu tänker lite snabbt och på kort sikt så vill jag skapa tid för att vara ledig så mycket som möjligt. Få till mina sömnrutiner så jag somnar och vaknar tidigare. Bli fint brun så att jag ser pigg & glad ut. Hitta den inre harmonin genom yoga (kommer få kämpa, blir ju dessvärre lite för snabbt rastlös), få långt vackert hår.

Om vi kollar på mina kortsiktiga mål så är de fullt uppnåbara, om jag verkligen vill och bestämmer mig för att jag ska lyckas. OK, håret kan jag ju inte trolla fram men jag kan trolla till det. Så nu på årets tröttaste söndag för typ alla svenskar kommer jag börja jobba med mina kortsiktiga mål. Ni andra, i stället för att som Kronblom ligga på sofflocket och vara allmänt sega.. Sätt upp några kortsiktiga livsmål.. Det kommer kännas så bra, jag lovar. Kanske det av bara farten dyker upp ett och annat lite större livsmål. Ha med det på resan under sommaren..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.