Paus från dykträning..

image
Jag fortsätter ihärdigt min dyk-kurs men nu med några nya ”kids”. Anton kan ju redan, han lärde sig snabbt igår och är nu riktigt duktig. Fast nu har de tagit paus från mitt ”tjat” dvs instruktioner och gör det de gillar bäst. Dvs leker i poolen och kul har de:)

Så skönt i dag då det fläktar lite,precis så där lagom. Njuter i fulla drag. När man går ner i varv så här är enda nackdelen att man blir galet trött när kroppen kopplar av. Sover med andra ord i kapp, något som forskarna säger är omöjligt. Men inte för mig, känner helt klart hur kroppen tacksamt tar emot de extra timmarna sömn och blir piggare för varje dag som går.

Ikväll middag på Mamma Angela för hela gänget. Klockan 19.00 så vi får plats – det är ju lördag och vi är rätt många. Sedan kommer jag som vanligt vara trött som tusan och somna gott efter en dag i solen & en riktigt god middag.

Hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.