Extra tacksam..

image
..är jag i dag att jag höll mig till Coca -Cola och andra alkoholfria drycker igår. Slipper därmed vakna hel- eller halv bakis utan utsövd & pigg:). Vaknade till en lika fin dag som igår, strålande sol & klarblå himmel. Ska bli ungefär samma värme som igår, dvs 28 grader i skuggan.. Med andra ord pool-läge..

image
I dag blir vi ett helt gäng vid poolen, kommer hit lite kompisar och barn. Dock inga hundar. Dom får inte vara vid poolen:( Karisma blir ju så varm så jag skulle önska att hon fick vara med och kunna hoppa i poolen. Men hon får tyvärr stanna kvar inne. Svalare och skuggigare så det passar väl henne bättre. I går fick jag duscha henne kallt innan vi skulle sova, sedan sov hon gott:)

image
Jag missade ju att smörja in ryggen igår. Röd som en kräfta blev resultatet av det och jag var lite rädd för att det skulle göra riktigt ont. Men icke, klarade mig som tur var från det så på med solskyddsfaktor 50 på ryggen, näsan och pannan så är jag redo för poolhäng i solen hela dagen.

Ikväll blir det nog middag för hela gänget men lättja får gälla så middag på stan får det bli. Kanske nya stamhaket Mamma Angelas? Vi får se vad de andra har lust till. Anton börjar bli så brun, solen tar otroligt nu. Om några dagar kommer även jag att vara brun. Längtar! Trött på att vara sådär tråkigt vintervit.. Men det kommer snart att vara ett minne blott..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.