Britt-Marie & Ove

image
Fredrik Backman, gör storartad succé med sina böcker ”En man som heter Ove” (tror jag det var) och ”Britt-Marie var här”. Jag provade att läsa succéromanen om Ove, klarade typ 40 sidor sedan insåg jag att jag tvärtemot typ alla andra inte alls tyckte det var någon bra bok. Så kom uppföljaren ”Britt-Marie var här”, tänkte att jag får väl ge den där Backman en andra chans och laddade ner den från Storytel. Jag har nu lyssnat i över en timme och jag kan bara inte förstå vad som är bra med den boken heller. Jag ger nu upp och tar bort den från Storytel bokhyllan och börjar lyssna på något annat..

image
Men innan måste jag nog titta på matchen Sverige-Tyskland, i alla fall en stund. Blir nog en tuff match men som Pia Sundhage sa så kan lag som får en ”andra chans” få otroligt mycket energi och prestera bättre än någonsin. Hur som helst; Heja Sverige!

image
Var ju Mamma Angela och åt ett helt gäng, barnen i sällskapet hade blivit lite väl röda efter dagen vid poolen. Då går ägarinnan ut i sin trädgård på baksidan av restaurangen och hämtar och skär upp Aloe Vera från sin egen växt och skickade alla barn att smörja in sig för att hettan skulle försvinna. Hur charmigt och snällt är inte det?

Själv har jag faktiskt inte märkt av den totala missen att glömma smörja in ryggen. Röd är jag men det känns inte det minsta som tur är. I morgon får det bli max 2 timmar ute i solen. Sedan kommer ”morfar” och hämtar Anton för att åka till Coca-Cola Fun land som ligger strax här intill. Då ska jag passa på att få lite gjort för måndag är Antons sista dag så då vill jag inte jobba..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.