All time low..

image
Den här helgen slår min blogg rekord – all time low. Aldrig varit så få som varit inne och läst. Det är väl kanske i och för sig ett sundhetstecken. Att man ägnat sig åt att fira Midsommar..

image
På Facebook & Instagram svämmade bilder och inlägg över med Trevlig Midsommar hälsningar från hela Sverige och från dem som rymt och begivit sig till sydligare breddgrader. Norrlänningarna verkar ha haft det bästa vädret medan bilderna från Stockholm med omnejd mest bestod av regnkappor och glada tillrop. Tycker alltid att vädret är svajigt just på Midsommarafton, det verkar som om det bara ska vara så.

image
I dag verkar solen att tittat fram både här och där. Antingen firar alla midsommar i dag igen, fast nu med sol och möjligheten att vara ute och grilla etc. En del kanske ägnar sig åt att läsa den här boken eller på andra sätt ägnar sig åt att bota en baksmälla. Vad vet jag. Jag hoppas på det första alternativet.

Själv drack jag som sagt inte en droppe igår och har därför noll baksmälla. Har tillbringat ett par timmar vid poolen och kan konstatera att jag är en hyfsad instruktör när det gäller att lära barn dyka. Kan skryta med att jag nu lärt fyra barn dyka. Lyckliga och stolta är de nu:)

Nu ska jag dyka in i duschen och fixa till mig inför middagen på Mamma Angela.. Fira eller bota vidare ni andra så länge..

Kram

2 reaktioner på ”All time low..”

  1. Kan vi hyra in dig som dykinstruktör till fyra barn till från 19 juli??? Strax väster om Marbella… 😉
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.