Ett namn som förpliktigar..

image
Har ju haft lite problem med elen ungefär sedan jag satte min fot för första gången i Marbella. Den här omgången är dock den värsta. Har ju haft samma ”gubbar” som hjälpt till att lösa alla problem som dykt upp men än är inte allt löst. Hursomhelst så tyckte någon att jag skulle ta in en annan elekriker för att kolla. Sagt och gjort. I dag var en bra dag att komma tyckte han, för Midsommar har de ju ingen aning om vad det är. OK sa jag och vid 13.00 kom elektrikern som visade sig heta Jesus och hans kollega som jag glömt namnet på. Jesus, är inte det ett namn som förpliktigar. I alla fall lite?

Förklarade mitt problem med ugnen, om man sätter på den så går typ halva lägenhetens ström ner. Utan att öppna ugnen och utan att röra sig ur fläcken säger han att han behöver byta xx i ugnen. Kändes sådär. Eller var det så att Jesus var synsk? Tänkte att jag nog borde kolla Jesus en gång till innan jag godkände hans lösning avseende ugnen. Bad honom titta i elskåpet som våra ordinarie elektriker sagt vi borde göra något åt då faserna är lite ojämnt kopplade (eller vad det heter). Jesus slängde, jag lovar, 2 sekunders ögonkast på elskåpet (ett av två för jag hann liksom inte längre innan han konstaterade att allt har perfekt). Kände där någonstans att jag inte riktigt kunde lita på Jesus och hans kompetens. Tackade för hjälpen och beslöt mig för att inte anlita Jesus utan hålla mig till mina vanliga ”gubbar”. Känns mer pålitligt så..

image
För övrigt kan jag berätta att min nertransporterade färskpotatis klarat sig utmärkt och var hur god som helst. Sill & potatis och grillat efter det. Precis som en svensk midsommar, med ett undantag;
image
Inga jordgubbar!! Typ slutsålt i hela Marbella. Brukar finnas hur mycket som helst, men just i dag när man som bäst behövde dem lös de med sin frånvaro. Men överlever det med..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.