Andra året..

image
..i rad som jag firar Midsommar i Marbella. Har hängt vid poolen tillsammans med Anton i 4,5 timme. Glömde tyvärr smörja in ryggen – kommer bli kännbart.. Nåja, värre saker har hänt. Får köra på med solskyddsfaktor 50 i morgon när vi får lite fler gäster som kommer och solar & badar med oss. Jag har hur som helst lärt Anton att dyka i dag:)

image
Även om vi har klarblå himmel, 28 grader i skuggan och en evigt skinande sol så är det trots allt något visst med den svenska Midsommaren. Ska vi duka inne eller ute? Åren då man flyttar ut och in 10 gånger. Åren då man inte ens överväger att flytta ut. Åren då man aldrig vill gå in. Ja, ni vet det där med att man aldrig vet:) Vi ska hur som helst äta sill och svensk färskpotatis och grilla. Allt kommer ske på altanen. Vi kommer inte behöva undra om vi ska duka ute eller inne för här kommer det garanterat inte regna på några månader.

Men vad är väl vädret, gemenskapen är det viktigaste och hälsan förstås..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.