Nu går jag..

image
..på Midsommar ledighet. De viktigaste puckarna klara och nu noll arbete per dag de kommande dagarna. Hurra! Ikväll bär det i väg hem till Pappa på middag. Lugnt & skönt. I morgon pool och sedan svensk midsommar framåt kvällen. Det är varmt i dag. Så varmt att sociala Karisma har legat två timmar på det kalla marmorgolvet i köket för att kyla ner sig lite.. Nu har hon tröttnat på att vara ensam och anslutit sig till mitt sällskap.

image
Ingen midsommar utan blommor, svenska prästkragar, blåklint mm kommer jag nog inte hitta men kanske något som påminner om svensk midsommar. Får åka till blomsteraffären i Puerto Banus i morgon bitti och kolla utbudet. Något ska jag väl hitta får jag hoppas.

image
Vädret hemma i Sverige ska visst inte bli något vidare, ungefär som vanligt på midsommar med andra ord. Hoppas vissa av er i alla fall befinner sig någonstans där solen behagar visa sig. Stockholms skärgård kan ju ibland slå till och ha jättefint väder trots att det är uselt väder inne i stan.

image
Oavsett var ni är – lycka till med förberedelserna inför midsommar och med vädret:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.