Hur är det möjligt?

image
Ibland undrar man hur det är ställt med cellerna i huvudet och avsaknaden av empati, sunt förnuft och logik i det svenska samhället (och inte bara i Sverige så klart). Först har vi hela historien med Sheikh, som utvisas för att han under mindre än två veckor haft två jobb. Tillbaka till Bangladesh, men behåll gärna kriminella och andra men ta för Guds skull inte hänsyn till att en invandrare som inte förstod regelverket utan bara vill göra rätt för sig. Regler är regler. Punkt slut.

Sedan har vi den där våldtäkten jag skrev om för en tid sedan. Allt sunt förnuft, all logik, alla bevis säger ingenting annat att det är självklart att åklagaren kommer att väcka åtal. Vad händer i veckan? Åklagaren beslutar att inte väcka åtal. Obegripligt.
Hur fasen kan det ske och jag lider med X som nu inte heller blir trodd. Eller åtminstone är det inte värt att väcka åtal.

Antalet hjärnceller måste understiga en undulats kan man tro. Våldet och brotten eskalerar och i takt med det så släpps väl saker genom nätet men för individen blir det som ytterligare ett övergrepp, skulle jag anta.

image
Hänger i soffan med Karisma (som växer så det knakar) och systersonen Anton. Strax dags att gå och sova. Vi kör ett annorlunda Midsommarupplägg i morgon. Pool & sol hela dagen. Sill & Grill på kvällen. Så får det bli.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.