En ring för mig..

image
Såg den här ringen när jag bläddrade runt bland lite bilder. Vill ha! En elefant ring som bringar ”lycka” var man än går på något sätt. Kanske hittar en sådan eller något liknande när man är ute på stan någon gång.. Fin är den, men kanske lite obekväm ?

image
Innan helgen måste jag ha gjort mina sista justeringar på mitt lite omskrivna bidraget till boken Boosta din Business. Tror att det får bli på söndag, först är det ju dags för midsommarfirande. I alla fall på fredag, dvs i morgon.
Sedan är det en redaktörs omgång till innan boken går i tryck. Blir några vändor, speciellt med orutinerade ”författare” som vi alla är som deltar i boken. Vet av andras , etablerade författare, att det brukar bli några vändor för dom också. Kul ska det hur som helst bli när den lanseras:)

Snart kommer morfar och hämtar Anton för Katamaran turen. Jag ska passa på att ringa lite och jobba lite innan jag tar ledigt över Midsommar. Textjusteringen räknas inte in, det är mer hobby än jobb.

image
Fick ny rapport i går kväll att Carino älskar sin nya familj och rivs som fisken i vattnet med sin storasyster. Känns så bra!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.