Karisma & lite annat

image
Nu är det här i och för sig inte Karisma på bilden men om hon skulle se den skulle hon bli lite avundsjuk.. Hon älskar livet i Marbella men tycker att det är lite för varmt ibland. På dan går det ju utmärkt för då kan hon ligga i skuggan. Värre på natten.
Vår luftkonditionering gick ju åt pipan samtidigt som den nya TV:n i vardagsrummet och en hel del annat vid det elöverslag som hände för
några veckor sedan. Utan luftkonditionering blir det VARMT inne på nätterna. Till och med jag har svårt att sova pga värmen. Nu har de sagt att det ska vara åtgärdat inom en vecka. Måtte de ha rätt och få det fixat. Vill sova svalare och svalare ju äldre jag blir. Äldre blir oxå Karisma som nästa vecka blir 6 månader. Som hon växt på de fyra månader vi haft henne. Men lika söt är hon om än inte så liten längre..

image
I morgon när Anton åker Katamaran med morfar så ska jag jobba undan alla veckans måsten så att total ledighet råder i 3-5 dagar. Måste åka till svensk butiken och köpa sill till midsommarafton. Den svenska färskpotatisen har jag ju med mig & spanska jordgubbar duger mer än väl. Vill i alla fall ha lite svenskt midsommarfirande..
Kommer hur som helst INTE behöva ägna halva dagen åt att fundera på om man ska duka ute eller inne. Ingen risk för regn på fredag här
inte..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.