Är det åldern?

image
Jag har varit på fler läkarbesök de senaste halvåret än jag varit på de senaste 15 åren eller så. I dag var det dags igen. Fått kortison och antibiotika (salvor) för den där infektionen Carino lyckades överföra på mig. Enligt Andrea, min spanska läkare, skulle jag absolut inte ha massa förband, plåster mm som de svenska läkarna sa. Eftersom det inte blivit bättre av den svenska läkarinstruktionen kör jag nu på Andreas spanska rekommendation. Har varit och hämtat mina recept på Apoteket och kör med start ikväll. Skulle gärna vilja kunna raka benen utan risk att riva upp sisådär 20 små sår och ett stort. Mina ben påminner om en mans snart om inte en rakning eller liknande inom kort..
I morgon tänkte jag ta en timme i solstolen – med håriga ben..

image
I morgon ska morfar ta med Anton på en tur på sjön med Katamaran. Klockan 13.00 hämtas han upp och ser med spänning fram emot det. Katamaran har han aldrig åkt förut. Själv stannar jag hemma och ska färdigställa det;
image
Prospekt jag hållt på med ett tag men inte får klart. Nu är det kniven mot strupen och jag måste bli klar och det i morgon. Så det är bara att bli det. Jag har av någon eländig anledning en förmåga att prestera bäst när det gäller just presentationer, texter etc när jag har kniven mot strupen och MÅSTE bli klar. Så om man ska se det från den positiva sidan så är det bra för kvaliteten och tar kortare tid.. Ska inte ropa hej än för jag är som sagt inte klar..än..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.