Pool, sol & annat..

Hemkommen från middag på Mamma Angela, proppmätt är nog en underdrift. Fått gjort de måsten som skulle göras i dag och har hållt löftet om max 1 timme jobb per dag (bra start i alla fall).

image
I morgon ska jag doppa mina kritvita ben i poolen och hänga där med Anton i några timmar.
Solen är minst sagt stark nu så hög solskydds-faktor får gälla den här veckan. Längtar efter bruna ben..
image
Så bäst att sola med lite förstånd så man inte bränner sig och blir röd som en kräfta, som ju är mindre snyggt. Orkar inte heller ligga och pressa i timmar, blir nog mycket tid under parasoll oxå. Har laddat ner några nya böcker som jag ska lyssna på. Blir mer och mer kräsen och tar bort böcker som inte lyckats fånga mitt intresse de första 30 minuterna. Storytel gör ju att man har fri tillgång till hur många böcker som helst, då blir det inte så att man tragglar sig igenom en hel bok eller halv om de är riktigt dåliga bara för att man köpt dem. Men ikväll ska jag faktiskt läsa, har ju inte kommit igång med Fredrik Eklunds bok ännu. Dags för det med andra ord.

image
Kan för övrigt rapportera att Carino har det jättebra hos sin nya familj och med sin storasyster av samma ras. Slutet gott allting gott, vilket känns jättebra. Har ju blivit rena rama djurfaddern den sista tiden. Räddat en hund från total misär och två katter som stod utan hem..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.