Ballonger & Prickar..

image
Jag är klok nog att inse att man inte ska eftersträva att vara pinnsmal och ha ett för lågt BMI men just nu säger hela kroppen: Sätt fart och börja träna, jag behöver det. Då måste man lyssna på den stackars kroppen som fått utstå en hel del stress och annat under åren.
1. Har fått typ ballongmage. Vare sig särskilt trevligt,bekvämt eller snyggt. Åtgärd: Mer fiberrik mat och mat på regelbundna tider.
2. Penicillinet ska väl se till att den där infektionen försvinner snart. Bortsett från det större infekterade såret ser jag ut som jag har någon slags ojämn röda hund eller liknande. Inte är det vare sig bekvämt eller snyggt det heller.

image
Mina fötter som verkligen fått utstå mycket har återhämtat sig något i dag. De har inte ens behövt se ett par skor med höga klackar. Om någon dag borde de ha förlåtit mig & återhämtat sig till att vara mina normala rätt så fula fötter. Men fötter utan värk åtminstone. Håller mig till espandrillos och liknande resten av veckan.

image
Allt är sockrets fel säger Pappa. Enda sättet att bota och hålla sig frisk är att sluta med min Coca-Cola konsumtion. Coca-Cola light alternerat med mineralvatten så är kroppen mig evigt tacksam enligt Pappa. Problemet är att jag inte tycker om Coca-Cola light. Kanske kan vänja mig eller dricka Sprite Zero eller hitta någon annan lösning. För han har nog dessvärre väldigt rätt i att min kropp får i sig alldeles för mycket socker..
Får lägga upp en plan, blir ungefär som att sluta röka eller nåt för jag är ju utan tvekan beroende av Coca-Cola. Substanserna som genererar behovet är ju socker och koffein. Kan ju klura på en avvänjningskur under ett parasoll i morgon..

Gäller att ha god karaktär – får jobba på det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.