Mina fötter..

image
..känns ungefär som om jag gått omkring 24 timmar per dygn i en månad i ett par skor typ dom här. Ska bli skönt att få gå i espandrillos och barfota i sanden. High heels kommer jag absolut inte ha på fötterna på minst en vecka eller så. Fötterna förtjänar semester helt enkelt.

Resan ner i dag har gått bra och vi hade allt annat än en massa dötid. Det har ju blivit sommar, i alla fall enligt kalendern så det var kö på polisen för tillfälligt pass, kö till växlingskontoret osv. Men vi hann med att äta på O’Learys – snabbt förvisso men vi fick i oss mat vilket var huvudsaken. Planet gick i tid och landade för tidigt och flygresan gick bra. Hemma i lägenheten började vi med att bada av oss resdammet genom att sitta en lång stund i jacuzzin på altanen. Så skönt!

image
I morgon står det sol & bad på schemat. Kollade in 10-dygns prognosen och det är bara en enda stor sol och 26-28 grader i skuggan. Precis vad både kroppen och knoppen behöver.
Känner mig inte direkt smidig som en delfin utan mer som hans kompis på bilden. Dags att simma varje dag och äta riktigt bra mat med massor av grönsaker varje dag.

Ska sätta ihop To Do listan för veckan med lite småpyssel varje dag.. Men prio nr 1 är semester med systersonen, dvs pool & sol:)

Karisma ligger just nu utsträckt intill mig i favoritfåtöljen. Glad att jag är tillbaka:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.