Katter & prinsessbarn..

image
Fick ju köpt den där ”Organisatören” som ska hjälpa mig att få riktigt bra ordning och reda på allt. Har satt ihop den och ska nu börja fylla den enligt den struktur jag satt ihop. Kommer säkert ändra några gånger men skönt att ha allt på ett ställe. Det kan jag pyssla lite med under ett parasoll eller så i morgon.

image
En sak som känns otroligt bra är att det lösts sig med Cissi D:s katter. Hon lyckades inte hitta någon som kunde ta hand om dem. De har ju varit utekatter i Åre och det funkar inte att sedan göra om dem till innekatter. Dessutom får man inte ha några husdjur i den lägenhet hon fått. Hon ville ju inte heller sätta ut en annons på Blocket för då kan de ju hamna var som helst och bli utsatta för vad som helst. Men det finns ingenting som inte går att lösa ( i alla fall nästan) och i det här fallet blev det en riktigt bra lösning. Teresa & Zenon tar hand om dem. De bor ju i ett av våra hus på Värmdö och där kommer katterna både få em perfekt miljö och de perfekta människorna som kommer ta så väl
hand om dem. De är ju vana att ha katt, dels tog de hand om Sigge mycket och sedan har de katt hemma i Polen. Känns så bra att det löste sig för alternativen vill jag inte ens tänka på.

Läste precis på Aftonbladets sida att det fortsätter vara händelserikt i kungafamiljen. Madeleine & Chris har tydligen fått en son. Tätt mellan barnen där, kommer slita rejält på det ”stackars” paret som verkar haft det stormigt och jobbigt redan innan. Ja, vad vet jag om det egentligen? Ingenting. Så vi får hoppas att den totala babylyckan håller i sig..länge..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.