Väl förberedd..

..allt är packat, de viktigaste på To Do listan klart, planen för hur jag ska hinna
skaffa tillfälligt pass klar. Fixa naglarna och inhandla snus kvarstår. Naglarna fixar jag själv i kväll och snuset inhandlas i morgon.
Har ont i fötterna, har ju rusat runt halva Stockholm på high heels hela veckan. Har ställt fram ett par converse som reseskor i morgon. Ska sedan ta och göra en riktig fotvård hemma och låta fötterna få gå barfota i den mjuka sanden. Efter det lär fötterna må prima.

image
Längtar verkligen ”hem” – kommer hänga vid poolen, sola & simma. Ligga under ett parasoll och lyssna på musik och böcker. Njuta!
Promenera i sanden, gå till den enkla Beach restaurangen 2-3 minuter bort på stranden och äta lunch i bland. Bara göra det absolut nödvändigaste jobbmässigt, första veckan i alla fall.

image
Men längtar oxå efter det vanliga livet i Marbella. Det lugnare tempot, den mindre staden, matbutikerna, råvarorna, restaurangerna och renheten & ordningen. Rent översllt, typ inte en fimp i sikte. Ordningen, i Stockholm kan man ju bli livrädd av att vistas kring Stureplan eller så i Marbella är det mycket poliser och jag har aldrig känt mig otrygg. Hela stan är lugn och soft på något sätt, oavsett årstid. Lite annorlunda i Puerto Banus med sitt större nattliv men känner mig ändå alltid trygg även där.

image
Men sen är det ju så att svensk sommar när det är en sån där solig härlig sommar är oslagbar. Så om det blir en bra sommar kommer jag dyka upp både en och två gånger, var så säker.
Sedan är jag ju bjuden på bröllop oxå, lyckan är total. Älskar bröllop. Vill vara en del på Fredriksborg oxå. Tredje sommaren och nu med 15 rum och nio båtplatser. Hoppas verkligen att det blir en riktigt bra sommar på Fredriksborg. Waldemarsudde är under sommaren mer stabilt men väldigt väderberoende..
På Lotus rullar det på, så roligt. Hoppas verkligen att vi har vädret på vår sida och att det blir en bra sommar. Har ju inte direkt surfat fram på en räkmacka de senaste 1,5 åren.. Poppar upp en massa förfrågningar och en massa egna idéer. Men har lovat mig själv att ha sommarlov och bara göra det som måste göras. Inte dra igång något nytt överhuvudtaget.. Mina batterier måste laddas och det rejält..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.