Sovit ut…….

image
Som jag sovit. Var ju uppe sent men spik nykter och sov så jag inte hörde min inställda väckning på mobilen. Hade på ljudlöst men väckningen hörs ju ändå, hade antagligen ljudet på låg volym. Sov hur som helst 10 timmar i sträck, minst. Det behövde min kropp tydligen. Känner mig utvilad och är nu på tåget på väg hem till Stockholm. Hemma om sisådär 2 timmar och tänker ha en väldigt lugn och skön kväll helt ensam. Passet fixar vi i morgon på vägen till flyget. Fick bli så eftersom jag kom i väg långt senare än jag tänkt och Anton & min syster har planerat myskväll i kväll. De ska ju inte ses på 10 dagar när Anton är hos mig och sin morfar i Marbella. Den myskvällen vill man ju inte förstöra. Så hon fick ta ledigt i morgon några timmar, hennes chef godkände motvilligt det.

image
Apropå motvilligt så är det också motvilligt man tvingas acceptera att människor går bort.
Jag vet ju själv hur ont det gör och saknaden man har när man förlorar en förälder. Smulan har förlorat båda sina. Jag har i alla fall min pappa kvar.

Det var sannerligen en dag som det hände mycket igår. Prinsbröllopet var väl i de flestas fokus igår. Jag läste kort om talet till Sofia, det verkade verkligen både vackert och innerligt. Sofia såg så otroligt vacker ut i sin vackra klänning. Ja, jag får nog köpa någon tidning och läsa lite om det helt enkelt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.