Sorg & Glädje..

Ja, det är väl det som kallas livet. Det är en kombination av både lycka, sorg, glädje och en massa annat. Beskedet om att världens bästa taxichaufför förlorat sin fru berör även om jag aldrig träffat henne. Jag vet hur ledsen han är och det påverkas man givetvis av.

Nästa besked kom att Magnus Härenstam gått bort. Han har ju fightats mot sin cancer under en längre tid och gått från vara sjuk till relativt pigg och sedan blivit sämre igen i ett par vändor. Familjen var förbered men det gör lika förbannat ont ändå. Tänker på Smulan hans dotter, en fin och varm person som nu vare sig har sin mamma eller sin pappa kvar i livet. Båda har hon förlorat i den förbannade cancern. Tänker på Magnus nya fru, som nu mist sin man. På kort tid har både Magnus & Brasse gått bort. Dom har betytt massor för så många med sina program och annat både tillsammans och var och en för sig. Magnus själv, kan inte påstå att jag kände honom men har träffat honom några gånger och han var alltid så positiv, glad och utstrålade värme. Mitt namn hade han dock svårt att lära sig, han kallade mig de gånger vi sågs alltid för Lena. Jag rättade honom aldrig.

image
Mitt i allt var det oxå Diggiloo premiär på Trädgårdsföreningen i Göteborg = ute.
Lämnade ett soligt och varmt Stockholm och möttes av Göteborg med regntunga skyar. Precis lagom till showstart så kom regnet. Det höll i sig kan msn lugnt säga. Showen startade 19.00 och var slut 23 ca, inte en minut utan regn.
Artisterna gjorde verkligen ett grymt jobb som utan ett spår av ”usch vad jobbigt att det regnar på oss” gav allt de hade och mer därtill. Hans Marklund har sannerligen gjort något helt nytt med Diggiloo. Så mycket bättre än tidigare år så det inte går att jämföra.

Oskar gjorde grymt bra ifrån sig, premiärnerver till trots. Men han var inte ensam om att ha premiärnerver ikväll, det tror jag hela ensemblen hade.

Sedan den tradionella efterfesten. Trevlig & kul att träffa Andreas, Martin, Hanna mfl, det var ett tag sedan sist. Drack inte en droppe, känner att veckan varit för intensiv för att jag skulle orka med det. Träffade på Dan Ekborg & hans kompis Mårten. De skulle åka till Marbella i morgon, med bil. Fick erbjudande att åka med dem.. Tackade vänligt nej till det erbjudandet..

Nu sova!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.