Fix & Relax..

image
Är hemma sedan lite mer än en timme. Det känns i fötter & kropp att man satt ute i går i ett ihållande regn. Aftonbladets recension var ju en sågning som heter duga medans Göteborgs posten gav den en trea. Aftonbladets recension måste jag säga visst hade en och annan poäng men totalt sett anser jag att den var respektlöst skriven. Nästan 6 500 personer i publiken och de valde, med något enstaka undantag, att sitta kvar från början till slut. Det hade dom inte gjort om dom tyckt som Aftonbladets recensent.

Ikväll har jag några punkter på To Do listan som ska klaras av. Sedan väntar det en flight till Marbella i morgon och massor av vila, solande & badande. Som jag längtar!
Längtar oxå efter svensk färskpotatis så det har jag köpt och kommer ha med i resväskan.
Jag har inte hunnit ut till Värmdö och gått igenom kläder och skor. Får bli nästa gång jag
åker hem.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.